Samarbejdspartnere

Lüscher Erhvervspsykologi

Lüscher Erhvervspsykologi er et erhvervspsykologisk hus, der er præget af høj faglighed og store ambitioner. De arbejder med udviklingen af individer såvel som grupper og organisationer inden for både private virksomheder og det offentlige. De har kontorer i både Aarhus og København, og tilbyder derfor deres ydelser i hele landet. Med afsæt i deres kunders behov og ønsker søger Lüscher Erhvervspsykologi at frembringe komplette og meningsfulde løsninger, der skaber udvikling og resultater.

MVR Consult

Jytte Rabæk Schmidt, ejer af MVR Consult, arbejder på bestyrelses- og ledelsesniveau med virksomhedsstrategi og udvikling i mange forskellige virksomheder i Danmark. Hun har en lang ledelses- og projektledelsesmæssig erfaring, og på den teoretiske side er hun uddannet i procesledelse, coach samt certificeret projektleder, ligesom hun har en professionel bestyrelsesuddannelse fra Aarhus Universitet. Herudover har hun en HD fra Handelshøjskolen og en pædagogisk uddannelse. Hendes særlige stærke sider er at skabe et ”procesrum” og koble teori og praksis, således at det skaber direkte udvikling for kunden på såvel kort som lang sigt.

Erhvervsakademi Aarhus

Conny Thoftdahl Westphall – Chefkonsulent. Conny er uddannet Cand.negot fra Syddansk Universitet. Hun har løbende efteruddannet sig, bl.a. som voksenunderviser, stress Management konsulent, Systemisk coach (individuel, avanceret, team), certificeret intuitiv leder samt opnået Certificate i Systemic Leadership and Organisation Studies. Conny har en solid konsulenterfaring med facilitering af salg- og ledelsesudvikling samt strategiprocesser. Derudover praktisk erfaring i salg, ledelse og undervisning. Conny er god til at koble relevant og forskellig teori på hverdagens udfordringer og processer, så det vi har gang i gør en forskel. Når hun kobler teori, proces og praktiske værktøjer i de opgaver hun faciliterer, opnår hun sammen med den organisation hun arbejder en stor effekt, både på forretningen og relationerne.

Skub til og styrk dit lederskab