Vi omdanner strategien til brugbar taktik

Alle virksomheder kender værdien af en god strategi, men hos Genesi mener vi, at selv den bedste strategi først opnår sit sande værd, når virksomheden kan omsætte den til handling og konkret taktik overfor markedet. Det skaber de hurtigste og mest konkrete resultater. Vi skaber sammenhæng mellem den overordnede strategi og sælgerens hverdag og kobler dette til de øvrige afdelinger i organisationen.

Vi hjælper gerne med at afdække, hvilke markeder og kunder, der skal i fokus, og vi har erfaring fra de fleste brancher – lige meget om det er et professionelt storlandbrug med en 3-cifret million omsætning, en fitnesskæde eller en mindre salgs- og rådgivningsvirksomhed. Vi har ekspertisen til at udarbejde den rette strategi for at skabe øget omsætning og vækst – spørg bare vores eksisterende kunder.

Vi kan matche de fleste brancher - især inden for B-T-B

Skab fælles forståelse
Vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe ejerskab og engagement til forandringer i hele organisationen. Vi hjælper blandt andet med at skabe fælles værdi og forståelse af din virksomheds udfordringer og strategier, så både ledere og medarbejdere kan bidrage aktivt til at drive virksomheden frem. Der ligger en vigtig opgave i at inddrage de medarbejdere, der er berørte af en bestemt problemstilling, og lade dem bidrage til løsningen. Det har vi god operationel erfaring i.