Salgsudvikling i "Det rådgivende salg" sætter den selvforstærkende salgssucces i system

Du kender det godt – den berusende oplevelse af et godt salg, som hurtigt fører mere salg med sig – det som du måske kalder “en god dag på kontoret”. Via vores erfaring med Det rådgivende salg, som du også kan læse om i menuen Ledelse, sørger vi for at klæde jeres virksomhed eller organisation på til at sætte dette på en brugbar formel, så du kan videreføre denne succes i hverdagen. Dette gælder både fokus på mersalg, krydssalg og nysalg.

Det er sjovest at konkurrere, når nogen tæller målene!
Vi hjælper vores kunder til at fastsætte konkrete målepunkter, og i samarbejde med virksomheden udvikler og tilpasser vi værktøjer til at identificere den opnåede effekt indenfor ønskede områder – altså med andre ord gør vi dig i stand til at måle de opstillede resultater – det er jo sjovest at spille fodbold, når nogen tæller målene. Via vores erfaring med at opsætte den rette virksomhedsstrategi, skaber vi basis for en langsigtet indsats hos vores kunder.

Kan du stå inde for det produkt du sælger, og opnår både du og din kunde merværdi – eller er det måske kun dig?

Salgsprocesser og salgstræning for sælgere
Genesi træner og udvikler sælgere og hele salgsorganisationer, og tilpasser løsningen til både erfarne rotter og grønne nybegyndere. Der findes ikke to sælgere, som er helt ens, og heldigvis for det! Men det som virker for én sælger, virker ikke nødvendigvis for en anden. Én sælger kan slippe af sted med at være fræk som en slagterhund, mens en anden har en mere afdæmpet stil.

Hos Genesi sørger vi for at klæde begge typer på. Det sker ved at arbejde med relationelle og salgsmæssige kompetencer omkring kundemødet. Vi træner jer, så I kan skabe merværdi sammen med jeres kunder og derved styrke kunderelationerne, så disse bliver varige.

Vi rådgiver også om, hvordan du tackler den “svære” kundetype, og via salgspsykologi hjælper vi dig til at forstå dine kunder endnu bedre. Vi tilbyder Key account management, projektsalg og træning af den udfordrende og oftest meget lidt populære disciplin “det kolde kanvas salg”. Vi gør jer bedre til at sælge – jer selv og jeres virksomhed!

Hvorfor er det så svært at få salgsindsatsen ind i din kalender?