Genesi samarbejder med…

Clavis Erhvervspsykologi

MVR Consult
Jytte Rabæk Smidt, ejer af MVR-consult, arbejder med virksomhedsstrategi og udvikling i mange forskellige virksomheder i Danmark. Hun har en lang ledelsesmæssig og projektledelses mæssig erfaring, og på den teoretiske side er hun uddannet procesledelse, coach samt certificeret projektleder efter IPMA standarden. Herudover har hun en HD fra Handelshøjskolen og en pædagogisk uddannelse. Hendes særlige stærke sider er at koble teori og praksis i en proces, således at det skaber direkte udvikling i virksomheden inden for ledelse og strategiudvikling på såvel kort som lang sigt.

Lederne
Genesi har et tæt samarbejde med Ledernes Hovedorganisation omkring lederkurser og lederudvikling både som åbne kurser og som virksomhedsinterne forløb.

Via University College
Genesi har et tæt samarbejde med Via University College omkring udvikling af processer og kurser i ledelse, organisationsudvikling og det rådgivende salg.

Væksthus Midtjylland
Genesi samarbejder med Væksthus Midtjylland i forbindelse med vækstprojekter, vækstgrupper og øvrige udviklingsopgaver i de Midt- og Østjyske virksomheder

Midtjysk Turisme
Genesi samarbejder med Midtjysk Turisme når det drejer sig om turisterhvervets salgskompetencer og adfærd i forbindelse oplevlesesbaseret service.

Erhvervsakademi Aarhus
Conny Thoftdahl Westphall – Chefkonsulent

  • Cand.negot fra Syddansk Universitet
  • Voksenunderviseruddannelse
  • Stress Management konsulent
  • Systemisk coach (individuel, avanceret, team)
  • Certificate i Systemic Leadership and Organisation Studies

Erhvervserfaring:
16 års erfaring med salg, ledelse og strategiarbejde i salgsorganisatio-ner samt undervisning, konsulent- og ledererfaring fra uddannelses-institution.

Certificeringer:
Menneskelig indsigt – selvindsigt, trivselsprofiler, Discover, analyse og HR-værktøj, Extended Disc

Mine forcer:
Jeg er god til at koble relevant og forskellig teori på hverdagens udfordringer og processer, så det vi har gang i gør en forskel. Når jeg bruge strategi, processer og værktøjer fra salgsverden ind i andre miljøer, kulturer og sammen med mennesker, der måske ikke traditionelt opfatter sig som sælgere, opnår jeg sammen med den organisation jeg arbejder med en stor effekt, såvel forretningsmæssigt som samarbejdsmæssigt.

Andre af mine stærke sider er at motivere og inspirere andre gennem det arbejde vi gør sammen. Jeg er god til at få øje på og arbejde med de muligheder, der styrker potentialet og talentet både hos den enkelte og i grupper.