Kundeudtalelse

Udtalelsen fra Chefkonsulent Anne Jacobsen fra LRØ gælder Genesi, og kræver nok lidt forklaring. For selvom Thomas og Conny fra Genesi er gode til at udfordre deres kunder og få dem til at overskride grænser, så er det alligevel evnen til at holde benene på jorden, der er den største kvalitet hos dem ifølge Anne Jacobsen. Anne arbejder til dagligt som HR-konsulent i LRØ I/S, som er en del af dansk Landbrugsrådgivning. Anne beskæftiger sig med ledelsesrådgivning, rekruttering, lederuddannelse, medarbejdersamtaler m.m. LRØ har deltaget i både salgstræningskurser, personalearrangementer og lederuddannelsesforløb, som blev leveret af Genesi.

“Vi har arbejdet sammen med både Thomas og Conny. Conny stod for to medarbejderdage, hvor vi havde ‘salg’ som tema, mens Thomas har lavet målrettede salgstræningsforløb og lederuddannelse.

Conny har en god forståelse for at salg er noget helt andet i en videnbaseret virksomhed som LRØ, end det er i en produktorienteret virksomhed. Hun ved, hvilke strategiske hensyn, der skal tages. Jeg vil også fremhæve hendes evne til at omsætte teorierne til forståelig praksis. Hun perspektiverede teorien med historier fra vores egen hverdag, og brugte en række jordnære salgseksempler, som gik rent ind hos os.

Med Thomas mærker du straks, at han har en landbrugsbaggrund, fordi han kan sit fag, og fordi han er knaldgod til at holde tingene nede på jorden. Jeg mener – det teoretiske er i orden – men de er begge to gode til at omsætte teorien til noget brugbart og til at forstå vores verden og hvilke behov vi har.

Et godt praktisk eksempel fra et forløb var, da Thomas satte vores driftsledere i gang med en praktisk øvelse. Driftsledere er af natur handlekraftige folk, der straks kaster sig over en given opgave med krum hals. Thomas demonstrerede så, hvordan vi med fordel kunne have lavet det bedre – og mere effektivt, hvis vi forinden brugte 10 minutter på forberedelse og strategisk overvejelse. Han brugte bagefter driftsledernes egne input til at illustrere teorierne, og vi fik alle sat begreber på, hvad “en god arbejdsplads” er. Det betyder her bagefter, at vi har fået nogle fælles begreber som vi kan bruge. Vi har fået skabt en god værktøjskasse med begreber.

Afsluttende må jeg sige, at de to supplerer hinanden perfekt, fordi de er gode til at fange os, der hvor vi er. Det er min oplevelse, at det ikke kan gøres meget bedre.” slutter Anne Jacobsen.

“God til at få medarbejderne til at klatre i høje træer – og samtidigt holde fødderne solidt plantet på jorden”
Anne Jacobsen, LRØ I/S
“Genesi er dygtige til at omsætte teori til spændende praksis med masser af gode historier”
Anne Jacobsen, LRØ I/S
“Veltilrettelagte forløb med masser af praktiske øvelser gav LRØ en god ‘værktøjskasse'”
Anne Jacobsen, LRØ I/S